Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Dijous, 26 de febrer de 2015

8 de març - Dia Internacional de les Dones

 
  • L’Institut Català de les Dones endega una campanya que promou “moure fitxa” contra les discriminacions de gènere (16.02.2015)

    En el marc de la commemoració el 8 de març del Dia Internacional de les Dones, la Generalitat de Catalunya, les quatre Diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, divulguen una campanya unitària institucional de sensibilització amb el missatge “Tu mous fitxa. Catalunya per l’equitat de gènere”, que vol promoure la reflexió i la revisió individual al voltant del concepte equitat de gènere, ja sigui en l’àmbit professional com en les relacions familiars i personals. Aquesta presa de consciència individual ha de permetre actuar, moure fitxa,  i  protagonitzar una transformació que ens porti a una societat on el valor de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones sigui una realitat efectiva. 

    L’equitat de gènere també es l’eix del contingut de la Declaració Institucional de l’Institut Català de les Dones del 8 de març del 2015, que serà llegida en els actes commemoratius que es faran en tot el territori. 

     


 

Xarxes socials