Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Diumenge, 07 de febrer de 2016

Destaquem

 
  • Teresa Maria Pitarch i Albós és la presidenta de l'Institut Català de les Dones (03.02.2016)

    Nascuda a Barcelona el 1964. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Postgrau d’Especialització en Dret Administratiu per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Economia i Creació d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. Programa d’estratègies d’innovació i lideratge per a la gestió pública (IESE).

    Ha exercit diverses responsabilitats a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, entre les quals destaquen la de responsable de Coordinació del Servei Català de Trànsit; cap del Servei Territorial de Trànsit de Barcelona; cap de l’Àrea Jurídico-Administrativa i subdirectora de Coordinació Administrativa de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA); i responsable Econòmica a la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom al Departament d’Empresa i Ocupació.

    Des del 2011 i fins a l’actualitat ha exercit el càrrec de directora general de l’Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. En l’àmbit municipal, actualment és consellera municipal de Barcelona i vicepresidenta del Consell Plenari del Districte de l’Eixample.


 

Xarxes socials