Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Dijous, 26 de novembre de 2015

Destaquem

 
  • Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones   (10.11.2015)

    Sota el lema "Construïm una Catalunya lliure de violència masclista", el 25 de novembre hi hauran diversos actes institucionals arreu de Catalunya, en els quals es llegirà el Manifest que han consensuat la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes. 

    Adreçada al públic professional, el 23 de novembre té lloc a Barcelona la jornada de reflexió i debat "Reconeguem les violències sexuals", que té com a un dels seus objectius compartir el model conceptual que s'està treballant per a la intervenció integral.

    Com cada any, l'Institut Català de les Dones porta a terme una iniciativa de sensibilització amb el concurs de microrelats "420 caràcters per la igualtat". Per participar cal presentar un microrelat, que no excedeixi els 420 caràcters, sobre els nous models de relació entre dones i homes que superin els estereotips tradicionals basats en les relacions de poder que supediten un sexe a un altre. Tots els microrelats participants es poden veure al Facebook de l'Institut Català de les Dones. 


 

Xarxes socials