• Imprimeix

L’ICD ofereix beques per cursar el Màster o el Postgrau de Gènere i Comunicació (UAB) a professionals de la comunicació de la Generalitat i mitjans que en depenen

GiC

L’Institut Català de les Dones (ICD) ofereix una beca per cursar el Màster Gènere i Comunicació (UAB) i dues beques per al Postgrau en Gènere i Comunicació (UAB) a professionals de la Comunicació de la Generalitat de Catalunya i dels mitjans de comunicació que en depenen. La beca del Màster està dotada amb 2.000 euros i les dues beques per al Postgrau amb 1.000 euros cadascuna, i suposen el finançament del 50% de la inversió total en aquesta formació de tercer cicle.

 

L’objectiu d'aquestes beques és promoure que les comunicacions públiques siguin eines per impulsar la igualtat efectiva de dones i homes en el marc d’allò que determina la Llei 17/2015 d’Igualtat efectiva de dones i homes per als mitjans de comunicació.

 

Aquesta iniciativa és una mesura inclosa en el Pla Director de Formació en equitat de gènere de Catalunya 2017-2020 que té per objectiu facilitar la capacitació progressiva i permanent de tot el personal al servei de les administracions públiques catalanes per a la integració de la perspectiva de gènere en tots els àmbits i nivells de treball.

 

Les persones interessades a sol·licitar alguna de les beques ofertes per l'ICD han d’escriure un correu electrònic amb el seu currículum a icd.comunicacio@gencat.cat. El termini finalitza el proper 13 de setembre de 2018.

 

Tant el Màster Gènere i Comunicació (UAB) i com el Postgrau en Gènere i Comunicació (UAB) ofereixen formació sobre els condicionants socials que afecten les identitats de gènere i el sistema comunicatiu i aborda  tots els suports i modalitats comunicatives: premsa, revistes, ràdio, televisió, publicitat, cinema, gabinets de premsa, webs, xarxes socials, etc. Les classes es desenvolupen les tardes i vespres de dimarts, dimecres i dijous entre els mesos d’octubre i juny. La seu que les acull és el Pati Maning (C. Montalegre 7) al barri del Raval de Barcelona.

Data d'actualització:  16.07.2018