• Imprimeix

XXIV Trobada de la Xarxa de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones

Red de Centros de Documentación y Bibliotecas de Mujeres

Enguany se celebra la XXIV Trobada de la Xarxa de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones a Barcelona, organitzada pel Centre de Documentació de l'Institut Català de les Dones. La jornada tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig de 2017 i inclourà entre les seves activitats la inauguració del Centre de Documentació sota un nou nom, conferències, diàlegs de biblioteca i sessions de treball intern per part dels centres integrants de la Xarxa. Trobareu totes les activitats i l'horari al programa de la trobada.

La Red de Centros de Documentación y Bibliotecas de Mujeres, creada formalment el 1995, vincula i coordina més de 40 unitats d'informació de l'estat pertanyents a diverses entitats. Els fons documentals dels centres que la formen estan especialitzats en estudis de gènere, feminismes i dones en general. La finalitat de la Red és potenciar el suport professional entre seu personal, la cooperació bibliotecària, la solució a problemes comuns i l'elaboració d'eines de treball que facilitin la tasca dels centres.

La XXIV Trobada de la Xarxa de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones s'adreça a professionals del món de la biblioteconomia i de la documentació especialistes en temàtiques de dones i gènere, també a d'altres professionals que treballen en biblioteques especialitzades d'àmbits afins.

La inscripció és gratuïta i inclou l'assistència a les sessions obertes de treball: conferències i diàlegs de biblioteca. Es pot fer la inscripció a través del formulari següent i en cas de ser acceptats/acceptades rebreu confirmació.

Data d'actualització:  30.03.2017