L'adreça del Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca és: Pl. Pere Coromines, núm. 1 (08001, Barcelona).

Els Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca és obert de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.
Tardes: hores convingudes (demaneu cita prèvia per telèfon: 93 495 16 09).                                                                      
Tancat els dies 24 i 31 de desembre, els dissabtes i els dies festius. 

El fons documental del Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca es pot consultar a través del Catàleg de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat, disponible al web institucional.

La primera vegada caldrà presentar el DNI o passaport, omplir una fitxa amb les dades personals i a partir d’aquest moment, ja quedeu registrats/ades com a usuaris/àries del Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca. No haureu de presentar cap document identificatiu les properes ocasions que vulgueu utilitzar el servei de préstec.

Sí, podeu reservar documents telefònicament (93 495 16 09) o a través del formulari de contacte. Si el document que necessiteu està en préstec també el podeu reservar des del vostre espai personal al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca. Els documents reservats es guarden durant una setmana, passat aquest període els documents es tornen a posar en circulació.

Podeu agafar fins a 10 documents en préstec: llibres, CD-ROM, DVD, etc. En el cas de les pel·lícules cinematogràfiques, podeu disposar d’un màxim de 4.

El termini de préstec és de 15 dies, tot i que es poden fer dues renovacions de préstec (sempre que cap altre usuari/ària hagi reservat aquests documents). Per tant, els documents es poden tenir en préstec durant un mes i mig, com a màxim.

Per renovar el préstec heu de posar-vos en contacte amb el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca presencialment, telefònicament (93 495 16 09) o a través del formulari de contacte. També podeu renovar els documents que teniu en préstec a través del vostre espai personal al Catàleg del Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca.

Si voleu donar-nos fons bibliogràfic o un exemplar dels vostres treballs d'investigació, contacteu-nos a través de la bústia del Centre de Documentació indicant-nos de quin tipus de documentació es tracta.

Data d'actualització:  10.11.2016