InfoCentreDoc
Butlletí del Centre de Documentació de l'Institut Català de les Dones
Departament de la Presidència
Juliol 2017 #11

Prestatge virtual

Conferències mundials de Nacions Unides sobre la situació de les dones

El 14 de juliol de 1980 es va celebrar a Copenhaguen la Conferència Mundial de la Dècada de les Nacions Unides per a les Dones i el 15 de juliol de 1985 va tenir lloc a Nairobi la Conferència Mundial per a l'Examen i l'Avaluació dels Progressos del Decenni de les Nacions Unides per a la Dona. Podeu trobar informació sobre les vuit conferències mundials que han celebrat les Nacions Unides sobre la situació de les dones al món al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca.

Llegiu-ne més
Setmana Mundial de la Lactància Materna

El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca es suma a la celebració de la Setmana Mundial de l'Alletament Matern de l'1 al 7 d'agost amb una selecció de materials sobre aquesta temàtica disponibles en préstec al seu fons.

Llegiu-ne més
... I propostes de lleure per passar l'estiu

Ja ha arribat l'estiu, temps de vacances, festes, oci i descans. Passeu un estiu divertit amb còmics, pel·lícules, novel·les, música, diaris personals, epistolaris, relats de viatges, poesia, teatre ... i contes infantils per a les menudes i menuts de casa! El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca ha elaborat una guia de recursos de lleure d'autoria femenina i protagonitzats per dones, tots els documents estan disponibles en préstec!

 

Llegiu-ne més

Quiosc

Còmics per passar l'estiu

El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca us fa una altra proposta per passar l'estiu: veniu a consultar el fons de còmic i novel·la gràfica d'autoria femenina i protagonitzatda per dones!

Llegiu-ne més
Últims números de revista: sumaris i accés al text complet

Tots els articles de les últimes revistes arribades al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca, al vostre abast. També hi podreu consultar una selecció de blogs d'accés lliure en línia.

Llegiu-ne més

Aparador

Ressenyes de les novetats editorials recomanades per a juliol i agost de 2017

Roca Barcelona Gallery. My toilet : històries de dones i nenes de tot el món. Barcelona : Roca Gallery Barcelona, 2016.

Busquets i de Traver, Mercè. Records de la guerra contats als meus fills.  Mataró : Germans Colomer i Busquets, 2016.

Ocampo, Victoria. Darse : autobiografia y testimonios. Madrid : Fundación Banco Santander, 2016. (Colección Obra fundamental). ISBN 9788492543793

Llegiu-ne més

Darreres adquisicions

Novetats bibliogràfiques juliol i agost 2017

Aquestes són les darreres adquisicions disponibles. Les podeu obtenir en préstec visitant el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca.

Llegiu-ne més

In memoriam

Aniversaris de naixement o mort de:

Joana Raspall, Marie Curie, Maria Mercè Marçal, Frida Kahlo, Clementina Arderiu, Enriqueta Gallinat, Gloria Fuertes, Maria Aurèlia Capmany, Rosa Leveroni i Mary Shelley. El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca honora la memòria d'aquestes importants dones que van néixer o traspassar durant juliol o agost, i ofereix documentació sobre cadascuna d'elles.

 

Llegiu-ne més

Informació pràctica

  • On som, horaris i telèfon

    Plaça de Pere Coromines, 1. 08001 Barcelona

    Horari: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Tardes: demaneu cita prèvia al 93 495 16 09

    Tancat el 24 i 31 de desembre, el mes d'agost i els dissabtes i festius.

Twitter @icdones Facebook de lInstitut Català de les Dones Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-8349

Logotip Gencat