InfoCentreDoc
Butlletí del Centre de Documentació de l'Institut Català de les Dones
Departament de la Presidència
Octubre 2017 #13

Aparador

Ressenyes de les novetats editorials recomanades per a octubre de 2017

Ciocoletto, Adriana ; Col·lectiu Punt 6. Espais per a la vida quotidiana: auditoria de qualitat urbana amb perspectiva de gènere. Barcelona: Diputació de Barcelona: Comanegra, DL 2014. ISBN 9788416033409

Biewener, Carole ; Bacqué, Marié-Hélène. El empoderamiento : una acción progresiva que ha revolucionado la política y la sociedad. Barcelona : Gedisa, 2016. ISBN 9788497848466

La Barbera, María Caterina ; Cruells, Marta. Igualdad de gènero y no discriminación en España : evolución, problemas y perspectivas. Madrid : Centro de Estudios Políticos y Constitucionales, 2016. (Cuadernos y debates ; 249). ISBN 9788425917097

Llegiu-ne més

Prestatge virtual

La infància en clau femenina: Dia Internacional de la Nena

Quines són les condicions socials i les expectatives vitals de les nenes del segle XXI? El Centre de Documentació facilita una tria bibliogràfica sobre la experiència històrica i actual de ser nena.

Llegiu-ne més
shadow bottom
86è aniversari del sufragi femení a Espanya

L'1 d'octubre de 1931 s'aprovava a Espanya el vot universal, fruit d'un històric debat parlamentari protagonitzat per les diputades Clara Campoamor i Victoria Kent. El Centre de Documentació ofereix una selecció documental sobre la història del sufragisme de les dones a Espanya.

Llegiu-ne més

Dones en el món rural

Les dones rurals són la quarta part de la població mundial i juguen un paper cabdal en la seguretat alimentària. Amb motiu del Dia Internacional de les Dones Rurals el Centre de Documentació proposa una selecció sobre aquesta temàtica.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Quiosc

Últims números de revista: sumaris i accés al text complet

Tots els articles de les últimes revistes arribades al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca, al vostre abast. També hi podreu consultar una selecció de blogs d'accés lliure en línia.

Llegiu-ne més
Dia de les Escriptores : publicacions internacionals sobre literatura

El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca se suma a la celebració del Dia de les Escriptores amb una selecció de revistes especialitzades en dones i literatura, crítica literària i gènere per destacar el llegat de les escriptores.

Llegiu-ne més

Darreres adquisicions

Novetats bibliogràfiques octubre 2017

Aquestes són les darreres adquisicions disponibles. Les podeu obtenir en préstec visitant el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca.

Llegiu-ne més

Visites guiades al Centre de Documentació

Informació pràctica

  • On som, horaris i telèfon

    Plaça de Pere Coromines, 1. 08001 Barcelona

    Horari: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Tardes: demaneu cita prèvia al 93 495 16 09

    Tancat el 24 i 31 de desembre, el mes d'agost i els dissabtes i festius.

Twitter @icdones Facebook de lInstitut Català de les Dones Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-8349

Logotip Gencat