InfoCentreDoc
Butlletí del Centre de Documentació de l'Institut Català de les Dones
Departament de la Presidència
Setembre 2018 #23

Un Centre de Documentació especialitzat en les dones

Un fons documental que recull l'experiència, la veu i la visió femenines

Al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca trobareu les dones contemplades des de totes les vessants del coneixement humà: filosofia, religió, art, literatura, història, tecnologia, economia, periodisme, sociologia, ciències polítiques, salut, treballs o dret. Podreu sol·licitar, també, un ampli ventall de serveis gratuïts per a tota la  ciutadania: préstec, suport i acompanyament a la recerca, visites guiades, etc. Veniu i descobriu un fons únic en l'àmbit català.

Llegiu-ne més

Aparador

Ressenyes de les novetats editorials recomanades per setembre 2018

McCausland, Elisa. Wonder woman: el feminismo como superpoder. Madrid: Errata Naturae, 2017. ISBN 9788416544431

Ginard i Féron, David. Aurora Picornell (1912-1937): de la història al símbol. Palma: Documenta Balear, 2016. ISBN 9788416163687

León, Carolina. Trincheras permanentes: intersecciones entre política y cuidados. Logroño : Pepitas de Calabaza, 2017. ISBN 9788415862833

Llegiu-ne més

Prestatge virtual

Posa't al dia en feminismes!

Coneixeu el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca, especialitzat en feminismes, estudis de gènere i polítiques d'igualtat? Aquest setembre us ofereix una selecció de materials sobre teoria feminista i història i actualitat dels feminismes. També podeu consultar les guies 'Feminismes' i '8 de març: drets de les dones' elaborades amb materials disponibles en préstec al Centre de Documentació.

Llegiu-ne més

Quiosc

Últims números de revista: sumaris i accés al text complet

Tots els articles de les últimes revistes arribades al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca, al vostre abast. També hi podreu consultar una selecció de blogs d'accés lliure en línia.

Llegiu-ne més
Revistes especialitzades en feminismes i teoria feminista

El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca compta amb un fons molts important de revistes especialitzades en feminisme tant com a moviment social divers com a teoria filosòfica. Hi trobareu les aportacions més actuals i els títols històrics.

Llegiu-ne més

Darreres adquisicions

Novetats bibliogràfiques setembre 2018

Aquestes són les darreres adquisicions incorporades al fons documental. Les podeu consultar i obtenir en préstec visitant el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca.

Llegiu-ne més

Visites al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca

El Centre de Documentació rep un grup d'estudiants de la Northeastern University (Boston, EUA)

Al juliol  el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca va rebre la visita d'un grup d'estudiants de la Northeastern University (Boston) inscrits en la iniciativa @NUGoesGlobal d'aquesta universitat. Si també voleu fer una visita podeu sol·licitar-la aquí: http://bit.ly/2BlwhZl

Llegiu-ne més

Informació pràctica

Twitter @icdones Facebook de lInstitut Català de les Dones Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-8349

Logotip Gencat