InfoCentreDoc
Butlletí del Centre de Documentació de l'Institut Català de les Dones
Departament de la Presidència
Novembre 2018 #25

Prestatge virtual

Eines de prevenció i sensibilització contra la violència envers les dones

Amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones el Centre de Documentació presenta un seguit de guies bibliogràfiques sobre les diferents formes de violència masclista. Tots els materials estan disponibles en préstec i poden ser útils tan a particulars com a entitats, associacions, professionals, etc. de cara a preparar activitats de prevenció i sensibilització.

Llegiu-ne més
Pel·lícules i documentals sobre violències masclistes

El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca posa a la vostra disposició una guia d'audiovisuals que tracten la violència envers les dones, podeu consultar la sinopsi clicant sobre les caràtules. Tots els materials estan disponibles en préstec i són molt adequats per preparar activitats de prevenció i sensibilització.

Llegiu-ne més

Aparador

Quiosc

Últims números de revista: sumaris i accés al text complet

Tots els articles de les últimes revistes arribades al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca, al vostre abast. També hi podreu consultar una selecció de blogs d'accés lliure en línia.

Llegiu-ne més

Darreres adquisicions

Novetats bibliogràfiques novembre 2018

Aquestes són les darreres adquisicions incorporades al fons documental. Les podeu consultar i obtenir en préstec visitant el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca.

Llegiu-ne més

Visites al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca

Futures i futurs professionals en promoció de la igualtat de gènere visiten el Centre

A l'octubre el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca va rebre la visita d'un grup d'estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior 'Promoció d'Igualtat de Gènere' de l'Institut Can Vilumara. Hi van trobar materials adients i complementaris als continguts del seu grau. Si també voleu fer una visita podeu sol·licitar-la aquí: http://bit.ly/2BlwhZl

Llegiu-ne més

Informació pràctica

Twitter @icdones Facebook de lInstitut Català de les Dones Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-8349

Logotip Gencat