InfoCentreDoc
Butlletí del Centre de Documentació de l'Institut Català de les Dones
Departament de la Presidència
Desembre 2018 #26

Aparador

Ressenyes de les novetats editorials recomanades per desembre 2018

Bianciotto, Jordi. Maria del Mar Bonet, intensament. Barcelona: Ara Llibres, 2017. ISBN 9788416915057

Juliano, Dolores. Tomar la palabra: mujeres, discursos y silencios. Barcelona: Bellaterra, coop. 2017. ISBN 9788472908253

Carballo, Marta (Coord.) Género y desarrollo: cuestiones clave desde una perspectiva feminista. Madrid: Los Libros de la Catarata: Instituto Complutense de Estudios Internacionales: Instituto Universitario de Desarrollo y Cooperación, cop. 2017. ISBN 9788490973363

Llegiu-ne més

Prestatge virtual

Novetats cinematogràfiques

Aquests són els darrers llargmetratges arribats a la videoteca del Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca , podeu consultar per gèneres cinematogràfics la resta de pel·lícules disponibles en préstec al Centre a la 'Guia de pel·lícules'.

Llegiu-ne més

Dones i sida: guia de salut

Amb motiu del Dia Mundial de la Sida el Centre de Documentació vol visibilitzar les problemàtiques específiques que aquesta malaltia presenta en les dones i ha elaborat una guia de salut amb documents sobre aquesta temàtica dispoibles en préstec.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Quiosc

Últims números de revista: sumaris i accés al text complet

Tots els articles de les últimes revistes arribades al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca, al vostre abast. També hi podreu consultar una selecció de blogs d'accés lliure en línia.

Llegiu-ne més

Darreres adquisicions

Novetats bibliogràfiques desembre 2018

Aquestes són les darreres adquisicions incorporades al fons documental. Les podeu consultar i obtenir en préstec visitant el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca.

Llegiu-ne més

Activitats al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca

Neix el Grup de Treball del COBDC #DonesVisibles

El Centre de Documentació va acollir la presentació del , nou grup de treball del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya, amb l'objectiu de visibilitzar les professionals bibliotecàries i documentalistes, crear eines d'apoderament i vetllar per les seves condicions laborals.

Llegiu-ne més
Trobada d'intercanvi de coneixements #FeminismesSudGlobal

Al novembre un grup de representants d'entitats feministes de Moçambic, Senegal i República Democràtica del Congo van visitar el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca en el marc de la trobada internacional 'Moviments de dones i feministes del sud global: lluites compartides'. Si també voleu fer una visita podeu sol·licitar-la aquí: http://bit.ly/2BlwhZl

Llegiu-ne més

Informació pràctica

Twitter @icdones Facebook de lInstitut Català de les Dones Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-8349

Logotip Gencat