InfoCentreDoc
Butlletí del Centre de Documentació de l'Institut Català de les Dones
Departament de la Presidència
Febrer 2019 #28

Aparador

Ressenyes de les novetats editorials recomanades per gener 2019

Bastons i Vivanco, Carles. Dones de les terres gironines que han fet història: 87 semblances biogràfiques, 18 perfils biogràfics. Barcelona: Base, 2018 . (Base històrica ; 147). ISBN 9788417183271

Casado Mejía, Rosa ; García-Carpintero Muñoz, Mª Ángeles (coord.). Género y salud: apuntes para comprender las desigualdades y violencia basada en el género y sus repercusiones en la salud. Madrid: Díaz de Santos, [2018]. ISBN 9788490521281

Lebrusán Murillo, Irene ; Pierina Cáceres, Arévalo. Estudio la mujer inmigrante en el servicio doméstico : análisis de la situación laboral e impacto de los cambios normativos, 2017. Madrid: Asociación AD Los Molinos, [2017]

Llegiu-ne més

Prestatge virtual

Dones i espiritualitat

La necessitat de transcendir és inherent a l'espècie humana, i les dones sempre hi han jugat un paper essencial i concret. Al Centre de Documentació trobareu informació sobre experiències espirituals en clau femenina i sobre els diferents rols que duen les dones a les diferents religions i creences:

Llegiu-ne més
Jocs, joguines i lleure no sexista

Amb motiu de la campanya de sensibilització #TrenquemEstereotips el Centre de Documentació ha elaborat un recull temàtic sobre jocs, joguines i lleure no sexista.

Llegiu-ne més

Quiosc

Últims números de revista: sumaris i accés al text complet

Tots els articles de les últimes revistes arribades al Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca, al vostre abast. També hi podreu consultar una selecció de blogs d'accés lliure en línia.

Llegiu-ne més

Darreres adquisicions

Novetats bibliogràfiques gener 2019

Aquestes són les darreres adquisicions incorporades al fons documental. Les podeu consultar i obtenir en préstec visitant el Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca.

Llegiu-ne més

Activitats del Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca

El Centre de Documentació participa a la reunió anual de la Comissió Assessora de Catalogació de la BC

El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca va participar a la reunió anual de la Comissió Assessora de Catalogació de la Biblioteca de Catalunya juntament amb persones representants del  Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya, del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona ... etc.

Llegiu-ne més

Informació pràctica

Twitter @icdones Facebook de lInstitut Català de les Dones Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-8349

Logotip Gencat