• Imprimeix

Informes, estudis i avaluacions

Almena Cooperativa Feminista, AADAS Associació Assistència Dones Agredides Sexualment, Màster Gènere Comunicació, Ajuntament de Barcelona, 2018

Informació relacionada

Direcció General de Contractació Pública del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya i l'Institut Català de les Dones, 2018.

Informe de l'Associació Salut i Família 2017, cofinançat per l'Institut Català de les Dones.

Informació relacionada

Informe de l'Observatori Cultural de Gènere 2017, amb la col·laboració de MIM (Mujeres de la Industria de la Música).

2017. Projecte El Panoràmic promogut pel Consell d'Associacions de Barcelona, l'Observatori del Tercer Sector, la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia. Autoria: Albert Forniés i Marina Aguilar.

2016. Grup d'Investigació Antígona de la Universitat Autònoma de Barcelona. Autoria: Encarna Bodelón, Gemma Nicolás Lazo, Fernando Antón Alonso, Neus Tur, Maria Barcons Campmajó, Paula Arce, Cristina Fernàndez Bessa, Laura Álvarez, Andrea Martínez i Sergi Salvador.

Informe de l'Observatori Cultural de Gènere 2016, amb la col·laboració de MAV (Mujeres en las Artes Visuales).

Informe de l'Observatori Cultural de Gènere 2015, amb la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i de la Institució de les Lletres Catalanes.

Informe de l'Observatori Cultural de Gènere 2014, amb la col·laboració de CIMA (Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals).

Informe de l'Observatori Cultural de Gènere 2013, amb la col·laboració de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya

Data d'actualització:  09.03.2017