• Imprimeix

Esports

L'esport no és només una activitat relacionada amb l'oci, sinó que també comporta valors educatius, de salut, integradors i democratitzadors. Les polítiques esportives amb visió de gènere tenen per objectiu incrementar el nombre de nenes i noies que fan esport; promoure la igualtat de les dones en l'esport i la seva incorporació a la pràctica esportiva a tots els nivells.

El Programa Dones i Esports elaborat per la Secretaria General de l’Esport, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, posa de manifest la voluntat de treballar conjuntament perquè la societat evolucioni cap a la plena igualtat d’oportunitats entre homes i dones, incrementant la visibilització i valoració de les aportacions de les dones al món de l’esport. Aquest programa s’emmarca en el Pla Estratègic de Polítiques de Dones.

El servei d'atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia. L'Institut Català de les Dones i el Consell Català de l'Esport col·laboren per a la difusió de la línia 900 900 120 d'atenció a les dones en situacions de violència masclista. Les entitats esportives poden adherir-se a la campanya de difusió i sol·licitar material mitjançant els formularis. 

Data d'actualització:  04.10.2017