• Imprimeix

Cercador d'expertes

El Cercador d’Expertes és una iniciativa de l’Institut Català de les Dones per visibilitzar el talent femení i les aportacions de les dones en tots els àmbits professionals i de coneixement, i, especialment, en aquells espais on tradicionalment no hi ha hagut presència femenina.

Públics objectiu

Els públics objectiu del cercador són:

  • Mitjans de comunicació que cerquin persones expertes per a la realització de reportatges i entrevistes o per a seccions d’opinió, taules de debat i tertúlies.
  • Empreses que busquin professionals d’alt nivell, com a directives, col·laboradores externes o formadores.
  • Entitats o Sector públic que busquin expertes com a col·laboradores externes, per a actes i esdeveniments o per a publicacions corporatives.

Calt enir present que la presència en el Cercador d'expertes no significa una validació per part de l'Institut Català de les Dones per a tota mena d'activitats de caire públic.

Expertes

El Cercador d’Expertes inclou perfils de dones expertes en una gran varietat d’àmbits professionals, acadèmics, culturals, artístics, científics i tecnològics.

Poden sol·licitar l’alta al cercador d’expertes totes les dones catalanes o l’àmbit d’actuació professional de les quals sigui Catalunya que compleixin els requisits establerts.

Per formar part del Cercador d’Expertes, les expertes han de sol·licitar l’alta al Cercador. L’Institut Català de les Dones no publicarà perfils d’expertes que no ho hagin sol·licitat expressament.

Data d'actualització:  30.05.2018