• Imprimeix

Jornada "El Cercador d'Expertes: eina per a l'apoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones"

En el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) va celebrar el passat 28 de febrer de 2017 la Jornada El Cercador d’Expertes: eina per a l’apoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones en la què es va presentar el nou Cercador d'Expertes

El cercador s’adapta a les noves realitats i necessitats de les dones per impulsar la seva visibilitat i apoderament. Es millorarà i ampliarà la base de dades amb l’objectiu que empreses, institucions i organitzacions trobin fàcilment perfils de dones expertes en una àmplia gamma d’activitats i sectors de coneixement i s'implementaran millores tècniques, de navegació i d'actualització de la informació. 

La jornada, va ser inaugurada per la presidenta de l’ICD, Teresa M. Pitarch, i va comptar amb amb la participació de la directora i presidenta de l’Acadèmia del Cinema, Isona Passola; l’empresària Adriana Casademont; l’acadèmica Daniela Freund, i la coordinadora del Màster en Gènere i Comunicació (UAB), Isabel Muntané, en una taula moderada per Jaume Gurt, director d’Organització i Desenvolupament de Persones a Schisbted i CEO d’Infojobs. Joaquim Nin, secretari general de la Presidència Generalitat de Catalunya va cloure l'acte. 
 
 
Data d'actualització:  15.03.2017

Fotografies de l'acte

S'han trobat 50 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png