Aquesta exposició difon i reconeix la trajectòria artística de les cantants catalanes exemplificada en 16 dones que canten.

Les cantants i músics del 2016 ja han sobreviscut les primeres lluites d’equitat en el món de la cançó, diferent del temps en què entre Els Setze Jutges destacaven només quatre dones: Maria del Mar Bonet, Núria Feliu, Guillermina Motta i Marina Rossell. Avui dia la percepció és una altra i com a mostra del gran nombre de dones cantants aquesta exposició n’ha seleccionat 16: Marina Rossell, Lídia Pujol, Maria Rodés, Joana Serrat, Maika Makovski, Bikimel, Dolo Beltran, Anna Roig, Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann, Eva Dénia, Meritxell Gené, Ivette Nadal, Maria Arnal, Gemma Humet i Núria Graham. L’exposició està produïda per l’Institut Català de les Dones i la revista Enderrok.

  • A on està disponible: Barcelona
  • Número de jocs: 1
  • Número de panells de cada joc: 10

Observacions:

S’ha de tenir en compte que aquesta exposició té una limitació temporal ja que només recull l’actuació de les autores fins el final de 2015, no obstant això, prorroguem la seva vigència durant el 2017, per la visibilització de les autores femenines  que possibilita.

 

Data d'actualització:  08.11.2016