• Imprimeix

Dones supervivents

La decepción

La decepción

Muntatge

Aquesta exposició ha estat cedida per l'associació Hèlia Dones amb la finalitat de visibilitzar processos de recuperació de dones supervivents de violències masclistes.

D'acord amb Hèlia Dones, aquesta exposició és "la materialització d'un projecte de dones i per a dones, gestat i madurat per dones resilients que ja no són víctimes, dones apoderades que han decidit trencar el silenci, dones supervivents de relacions de violències masclistes. Aquest projecte expositiu recull una compilació d’elements que permeten que aquestes dones s’expressin lliurement al món que les envolta.

És el resultat de la participació de 12 dones supervivents de violències masclistes que ofereixen fotografies simbòliques de la seva fortalesa i resiliència, acompanyades d'un escrit personal en què manifesten eines i relats de recuperació i superació.

Agraïm de tot cor la col·laboració de cada dona, la tendresa, la força i la valentia que ha aportat cadascuna d'elles. La voluntat de fer visible la lluita personal i de compartir-la, el sentiment de solidaritat i les ganes de seguir lluitant perquè cap dona més s'hagi de trobar en aquest procés són les energies que han fet possible aquest projecte".

Muntatge

Consisteix en 26 làmines, de mida A2, impreses en cartró pluma de 5 mm amb una protecció de vinil, que porten adossades 2 grapes per ser sostingudes en un sistema d'exposició de quadres. S'aconsella penjar la fotografia que cada dona ha triat acompanyada del seu escrit de reflexió.

Data d'actualització:  16.02.2018