• Imprimeix

Campanya de sensibilització "Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor"

cartell campanya de sensibilització #LliuresISensePor

L'Institut Català de les Dones (ICD) posa en marxa la campanya de sensibilització Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones del 25 de novembre de 2018.

Aquesta iniciativa de sensibilització es divulgarà a través de diaris en paper i online d’informació general i esportius, així com en xarxes socials i falques de ràdio. També compta amb cartells, fullets i xapes que es distribueixen a través dels ens locals, serveis especialitzats en atenció a les dones i equipaments culturals com biblioteques, etc.

Amb aquesta iniciativa, manifestem el reconeixement que, des de les institucions, fem de les violències sexuals en tota la seva magnitud, així com la nostra implicació en la seva resposta amb els recursos de la Xarxa d'atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.

Els materials per a la campanya de sensibilització Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor han estat realitzats en col·laboració amb l’entitat experta Creación Positiva.

 

Data d'actualització:  05.11.2018