• Imprimeix

Acció de sensibilització a les xarxes socials #JOTAMBÉ

cartell acció de sensibilització #JoTambé

L'Institut Català de les Dones (ICD) va posar en marxa a principis de novembre l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones del 25 de novembre de 2017.

L'ICD va demanar la implicació de tothom en aquesta acció de sensibilització a les xarxes socials, a través de la qual des de l'ICD ens sumem, acompanyem i posem en valor la iniciativa de moltes dones a nivell internacional que amb molta valentia han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals amb l’etiqueta #MeToo.

Amb aquesta iniciativa també manifestem el reconeixement que fem des de les institucions de les violències sexuals amb tota la seva magnitud, així com la nostra implicació en la resposta amb els recursos de la Xarxa d'atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.

Per participar en l'acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ, calia descarregar-se alguna de les imatges de cartell adjuntes, fer-se una fotografia amb ella i compartir-la per les xarxes socials amb l’etiqueta #JOTAMBÉ i anomenant l'@icdones

El material per a l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ ha estat realitzat en col·laboració amb l’entitat experta Creación Positiva.

 

Vols consultar la col·lecció de Twitter sobre l'acció de sensibilització amb l'etiqueta #JOTAMBÉ?