• Imprimeix

Programa Estimar no fa mal

Estimar no fa mal s’adreça a joves d’entre 10 i 19 anys, a professionals que treballen amb aquests joves i que poden actuar com a agents preventius, així com a pares i mares. El programa pretén dotar a professionals que treballen amb joves adolescents de les competències necessàries per realitzar accions de prevenció de les situacions d'abús en les relacions de parella i afectives i fomentar actituds i comportaments igualitaris, promovent la reflexió al voltant dels comportaments abusius vinculats als rols de gènere i als models de feminitat i masculinitat.

Vídeo #DesactivaelControl (enllaç al Youtube) elaborat per LA BONNE – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, vol ajudar a identificar als i les adolescents, especialment a les noies, les situacions de control abusives, les apodera davant d'aquestes actituds i indica com superar-les.

Eines de suport

Sol·licitud de materials

Totes les entitats, institucions, col·lectius o persones que en el marc d'alguna actuació contra la violència masclista vulguin fer difusió dels materials impresos els poden sol·licitar a través del formulari. Cal explicar l'ús i difusió que se'n farà i la quantitat de material subministrat s'adequarà a les disponibilitats.

Data d'actualització:  19.01.2016