• Imprimeix

Serveis i oficines d'informació i atenció a les dones

Les dones de Catalunya disposen de diversos serveis d'informació i atenció, que funcionen coordinadament arreu del territori. Les Oficines d'informació de l'Institut Català de les Dones i els Serveis d’informació i atenció a les dones (SIAD), de titularitat municipal o comarcal, informen sobre qualsevol matèria, com ara salut, treball, habitatge, serveis i recursos per a les dones, i, si s'escau deriven cap a les entitats i organismes que en són responsables.

Per altra banda, els Serveis d'Intervenció Especialitzada en violència masclista (SIE), del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ofereixen informació, atenció i recuperació a les dones que es troben en situacions de violència masclista i a les seves filles i fills.

Val dAran Alta Ribagorca Pallars Jussa Noguera Segria Pla dUrgell Garrigues Priorat Ribera dEbre Terra Alta Baix Ebre Montsia Baix Camp Segarra Alt Urgell Pallars Sobira Cerdanya Bergueda Solsones Anoia Urgell Bages Osona Garrotxa Alt Emporda Pla dEstany Baix Emporda Girones Selva Valles Oriental Maresme Valles Occidental Barcelones Ripolles Baix Llobregat Alt Penedes Garraf Conca de Barbera Alt Camp Baix Penedes Tarragones
Cliqueu sobre la comarca per obtenir la informació sobre els recursos.
 
Mapa comarcal de Catalunya