• Imprimeix

Jornada "El Cercador d'Expertes: eina per a l'apoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones"

24/02/2017 11:02
Logo cercador d'expertes
En el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) presentarà el nou Cercador d'Expertes, que s’adapta a les noves realitats i necessitats de les dones per impulsar la seva visibilitat i apoderament. Es millorarà i ampliarà la base de dades amb l’objectiu que empreses, institucions i organitzacions trobin fàcilment perfils de dones expertes en una àmplia gamma d’activitats i sectors de coneixement.
 
Les millores, que també seran tècniques, per a la millora de la navegació i una actualització més ràpida de la informació, es presentaran en la Jornada El Cercador d’Expertes: eina per a l’apoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a icd.activitats@gencat.cat
 
La jornada, que serà inaugurada per la presidenta de l’ICD, Teresa M. Pitarch, comptarà amb la participació de la directora i presidenta de l’Acadèmia del Cinema, Isona Passola; l’empresària Adriana Casademont; l’acadèmica Daniela Freund, i la coordinadora del Màster en Gènere i Comunicació (UAB), Isabel Muntané. La cloenda anirà a càrrec de Joaquim Nin, secretari general de la Presidència Generalitat de Catalunya. També hi participaran Sergi Rodon, responsable de Difusió i Comunicació electrònica de l’ICD, i Jaume Gurt, director d’Organització i Desenvolupament de Persones a Schisbted. CEO d’Infojobs.
 
La Llei d’Igualtat efectiva de dones i homes obliga els poders públics a propiciar un marc favorable per a què les dones puguin aportar tot el seu potencial i participin en condicions d’igualtat efectiva. Aquests objectius també donen compliment a les directrius d’igualtat que determina l’Objectiu Nº 5 de l’Agenda 2030 de l’ONU.

Més informació