• Imprimeix

Inauguració de l’exposició “Presències” de l’artista Esther Tenedor a la seu de l’Institut Català de les Dones

18/04/2017 16:04
Esther Tenedor

Aquesta tarda  s’ha inaugurat, a la seu de l’institut Català de les Dones, l'exposició "Presències" de l'artista Esther Tenedor. L’exposició, organitzada per l’entitat Acció Cívica Calderina, consta de diferents pintures i escultures d’aquesta artista i es podrà veure fins el proper 18 de maig.

La presidenta de l’Institut Català de les Dones Teresa M. Pitarch, qui ha fet la benvinguda en l’acte d’inauguració, ha destacat que “els museus estan plens de quadres amb dones com a protagonistes. On són, però, les artistes femenines? Hi ha una invisibilitat persistent de la dona com a artista, com a creadora d’art”. Per això, ha apostat per “reconèixer les aportacions de les dones en tots els àmbits”.

També han participat en l’acte Àngels Torras, directora dels Serveis Territorials de Barcelona Departament de Cultura, la presidenta de l’Acció Cívica Calderina, Vicenta Pallarès, el regidor de Joventut i Govern Obert de Caldes de Montbuí, David Través i la pròpia artista.

Esther Tenedor és una artista de Caldes de Montbui que treballa tant la pintura com l’escultura i altres tècniques com la joieria. Ha participat en diverses exposicions, tant individuals com col·lectives, i la seva obra es pot veure a diversos llocs de Catalunya, així com a Itàlia i El Vaticà. És membre de l’entitat Acció Cívica Calderina.