• Imprimeix

Premis a 21 Treballs de Final de Grau amb perspectiva de gènere de totes les Facultats de la UAB

28/11/2017 14:11
Premi TFG UAB

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Núria Balada, ha participat avui en l’acte de lliurament del Premi als millors treballs de final de Grau amb perspectiva de gènere de la UAB. Amb aquesta iniciativa, l’Observatori per la Igualtat de la UAB vol estimular entre l’alumnat de la UAB el seu interès per les desigualtats de gènere, que pot ser d’aplicació a tots els àmbits i disciplines.

En aquesta segona edició dels premis s’han presentat un total de 56 Treballs de Final de Grau de totes les Facultats de la UAB, dels quals s’han premiat 21.

En l’acte hi han intervingut  la Vicerectora d’alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno i la Directora de l’Observatori per la Igualtat de la UAB, Joana Gallego, qui ha lliurat els diplomes.

El procediment de selecció i proposta d’atorgament dels premis ha estat diferent del de l’any passat; en aquesta ocasió l’alumnat havia de presentar la seva candidatura, i una comissió formada expressament a cada centre, ha hagut de decidir sobre els premiats.

CONVOCATÒRIA DELS PREMIS:
http://www.uab.cat/web/l-observatori/premis-als-millors-tfg-amb-perspectiva-de-genere-de-la-uab-1345699078441.html

RESOLUCIÓ DELS PREMIS:
http://www.uab.cat/doc/resolucio-TFG