• Imprimeix

La presidenta de l’Institut Català de les Dones participa en el lliurament dels Premis Dona i Esport 2.0 que atorga Dona Balàfia Associació

01/02/2018 21:02
Balàfia

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada, ha participat en l’acte de lliurament del Premis Dones i Esport 2.0 que atorga Dona Balàfia Associació, de Lleida. En aquest mateix acte també s’ha celebrat la IX Taula rodona Dona, Esportista Integral.

La iniciativa, que recull el testimoni de les pioneres de l’esport als anys 30, té per objectiu promoure la salut, qualitat de vida, la igualtat entre dones i homes i la justícia social. En la taula rodona s’ha valorat el treball de les dones esportistes, el seu esforç, constància i il·lusió, s’han denunciat les desigualtats que encara hi ha entre homes i dones en el món de l’esport i s’ha reivindicat la seva visibilitat.

Núria Balada ha atorgat el premi a l’Esportista d’Elit, que ha recaigut en l’atleta plusmarquista catalana Beatriz Pascual. També s’han atorgat els premis a l’Esportista, l’Esportista Jove promesa, Al voltant de l’esportista menor de 23 anys, al Club esportiu femení, Reconeixement a la premsa i Tapat #Balafia9donaiesport.

Totes les candidatures destaquen pels mèrits obtinguts en la pràctica esportiva o en el foment i la difusió de l'esport, i representen l'impuls que necessita l'esport femení.