• Imprimeix

L’ICD i la Càtedra Josep Termes (UB) organitzen dues conferències que recuperen el llegat de les polítiques Carme Karr i Ángeles López de Ayala

10/09/2018 14:09

L’escriptora Marta Pessarrodona i la historiadora Isabel Pérez Molina oferiran dimecres dues conferències per donar relleu i recuperar el llegat de les polítiques Carme Karr i Ángeles López de Ayala, respectivament.

Les conferències tenen lloc en la segona sessió del cicle “Doblement invisibles” que organitzen l’Institut Català de les Dones i la Càtedra Josep Termes de la Universitat de Barcelona .

Aquest cicle visibilitza i divulga les contribucions i els sabers de catorze dones que els relats històrics no han valorat de manera justa pel fet de ser dones. El cicle, que es desenvolupa fins el mes de novembre, està estructurat en set sessions, cadascuna de les quals reivindica dues dones destacades en un mateix camp a través de conferències impartides per persones expertes.

Altres dones que visibilitza el cicle són: les pedagogues Teresa Mañé i Carme Serrallonga; les esportistes Anna Maria Martínez Sagi i Maria Pepa Colomer; les solidàries Pepita Casanellas i Maria Llorença Llong; les influents Carme Ballester i Antonieta Macià; les científiques Maria Oliveras i Aurèlia Pijoan, i les artistes Irene Polo i Maria Canals.

ACTE:


Cicle “Doblement invisibles”

 

DIA:

Dimecres 12 de setembre

HORA:

18.30h.

LLOC:

La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison  (Sant Pere Més Baix, 7). Barcelona