• Imprimeix

Mor en accident de trànsit la jurista feminista Lorena Pérez Garcia

17/09/2018 11:09

La nostra estimada companya, Lorena Pérez Garcia, ha mort aquest cap de setmana a Nimes (França) a causa d’un accident de moto. Lorena Pérez, de 41 anys, treballava al Servei de Polítiques d’Igualtat de Gènere i Assessorament Jurídic de l’Institut Català de les Dones (ICD), del Departament de la Presidència, des del mes de maig de 2008.

Les seves companyes i companys trobarem a faltar la determinació, l’entusiasme i la il·lusió i l’alegria que ens transmetia. Lamentem profundament aquesta pèrdua i expressem el nostre condol a la família.

Lorena Pérez, jurista feminista, realitzava informes d’impacte de gènere de les disposicions del Govern, resolia assumptes plantejats per la ciutadania referents als drets de les dones i treballava amb les universitats en el marc de les actuacions per a promoure la perspectiva de gènere en tots els àmbits de coneixement.

Llicenciada en Dret, abans d’incorporar-se a l’ICD va treballar en estudis feministes de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Era Màster en polítiques d’igualtat de gènere: agents d’igualtat (2009) i diplomada en el Postgrau en Gènere i Igualtat (2008), tots dos de la UAB.