• Imprimeix

La presidenta

Teresa Maria Pitarch i Albós

Teresa M. Pitarch Albós

Nascuda a Barcelona el 1964. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Postgrau d’Especialització en Dret Administratiu per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Economia i Creació d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. Programa d’estratègies d’innovació i lideratge per a la gestió pública (IESE).

Ha exercit diverses responsabilitats a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, entre les quals destaquen la de responsable de Coordinació del Servei Català de Trànsit; cap del Servei Territorial de Trànsit de Barcelona; cap de l’Àrea Jurídico-Administrativa i subdirectora de Coordinació Administrativa de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA), i responsable Econòmica a la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom al Departament d’Empresa i Ocupació.

Des del 2011 i fins a gener de 2016, va exercir el càrrec de directora general de l’Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública del Departament  de la Presidència de la Generalitat de Catalunya des d’on va col·laborar en la redacció de la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes pel que fa a l’àmbit dels mecanismes per a garantir el dret a la igualtat efectiva de dones i homes en el sector públic.

Actualment, des del 2 de febrer de 2016 és presidenta de l’Institut Català de les Dones.

En l’àmbit municipal, actualment és consellera municipal de Barcelona i vicepresidenta del Consell Plenari del Districte de l’Eixample.

En l’àmbit polític, des de l’any 2008 és Secretària d’organització de la Federació de Barcelona de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), on també, des de l’any 2012, és responsable de la Sectorial d’Igualtat i Drets Civils.

Data d'actualització:  07.11.2016